< Till bloggens startsida

Börjar bli dålig på att blogga!

Hej bloggen!
Anledningen till varför jag inte skriver så mycket i bloggen är för att inget intressant har hänt på sistonde. Känns ju lagom kul att skriva vad man har gjort i skolan.. GAH! Nej men har tränat idag med Sara i alla fall. Känns allmänt jobbigt inför den muntliga framställningen och det är mitt läge just nu.
'
Dagarna mest går.. äsch nu känner jag mig sådär jobbigt deppig. Jag får ta och pigga upp mig med en rolig bild.


Find Photos gt Funny
Ha det bra!




Trötthet...

Hej bloggen!
Snart börjar min spanska och jag känner mig inte alls pepp.. Hatar att va förskyld alltså, min kropp blir helt mysko. Ska antagligen ha läxförhör på spanskan och sen så ska vi säkert snacka om vårt kommande prov.. Hoppas man får gå lite tidigare så man hinner med 16 tåget. Då slipper man i alla fall att vara hemma halv 6...
 
Ungefär såhär ser jag ut just nu.. Dock har jag inte sådana fina skor som Gustaf! :P
Ha det bra!

Back to normal

Hej bloggen!
Idag är det måndag igen! Dags att ta tag i vardagen igen och göra det som man inte alltid vill.
Nu ska jag ta itu med mitt hår och få det tort(det kan ju ta ett tag...)! Bjuder på lite bilder!
Ha det bra!

En lat söndag


Hej bloggen! tog en liten paus igår från bloggandet när jag sovit bort halva dagen :) Men idag så kände jag mig tvungen att lägga upp ett inlägg :D Sitter just nu och kollar på 2012. Snart är det dags att kolla lite på mina spanska glosor som jag har tills imorgon.
Jag önskar er en härlig söndag!
 


Psykologi...



Hej bloggen!
Sitter just nu och försöker läsa min psykologi men kom på att jag hade lite bilder på min nya jacka :D
Nu ska jag plugga vidare!
Ha det bra!


The Jacket

Hej bloggen!
Eftersom jag är så lat så hittade jag en bild på min jacka på internet :)

Kanske orkar ta en bild på mig i den imorgon! Fast de vet man aldrig, latheten kan slå till närsomhelt ;D Nej nu ska jag kolla vidare på CSI Miami :D Horatio alltså den mannen så så fett cool (dessutom ginger :o)

Ha det bra!


VINTERJACKAN!

Hej bloggen!
Har kollat runt som en galning idag i Ystad efter den PERFEKTA vinterjackan :) Kollade lite på bilder innan idag och här var några som jag tyckte var lite extra snygga :D




Bild på min jacka kommer senare! :D Just nu så ska jag dra mig mot TVn och titta på Once Upon A Time :) Dock hade jag ingen sånglektion och det är ett STORT minus :(
Ha det bra!



I've been waiting for a long time!

Hej bloggen! Har kollat in Picnik imorse för hörde talas om att man hade gratis premium fram tills April då sajten ska läggas ner och flyttas till Google+ :) Nej nu ska jag göra mig klar inför en ny skoldag! :D Idag står Historia och Naturvetenskap på schemat och jag börjar inte förrän halv 1! Måste dessutom tipsa om en låt :)
Om jag kunde spela gitarr så skulle jag lätt lära mig den här :D Kanske man pröva? Det finns ju en gitarr här hemma.. so why not?
I alla fall ha det bra!

Kollar vinterjacka :o

Hej bloggen! Sitter och kollar på vinterjackor.. Nån som vet någon bra sida att kolla på? :D


Sista lektionen snart!

Hej bloggen!
Sitter och väntar på att min sista lektion ska börja. Har matte :D Slutar en halvtimme tidigare än vanligt så e hemma halv 5 istället för halv 6 :D (GLAD CHEY SÄGER HEJ!)
Nej sitter och lyssnar på Spotify :D Nirvana hörs från hörlurarna och jag känner mig ganska nöjd med tillvaron just nu :) Anledningen till varför vi slutar tidigare är för att vi hade ingen idrott idag (Sjuk lärare!). Skulle ändå inte vara med (FÖRSKYLD!)
Ha det bra!
 

Onsdag.

Hej bloggen!
Tog en liten paus igår från bloggandet. Men nu är jag tillbaka. Snart så ska jag till skolan :( BUHU måste ta 7 tåget. Har blivit bortskämd med att få skjuts på dessa tidiga dagar av pappa!
Nu måste jag verkligen skynda mig!
Ha det bra!

Nothing to say, nothing to write.

Hej bloggen!
Som sagt har INGET att skriva om idag. Dock har jag inte gjort något idag förutom att gå i skolan så de kan ju vara grejen... I alla fall ska lägga upp en video till er :D (FAST jag har kollat Sex and City the Movie i eftermiddags)
Ha det bra!

I väntan på matten.

Hej bloggen!
Just nu sitter jag och en kompis(SARA!!!) och väntar på att matten ska börja. 34 minuter kvar exakt.. :/

Nej nu ska vi två muppa vidare :) TACK SPOTIFY!
Ha det bra!

Pimped.

Hej bloggen!
Igår kväll satte jag igång med att pimpa min nya John Lennon T-shirt, vet dock inte om jag vill göra något mer med den.. Äsch får se hur det känns efter jag har haft på den i en dag :) Som vanligt så håller jag på att göra mig i ordning inför skolan (den där skolan alltså..) och jag MÅSTE sätta igång med att föna håret nu annars kommer jag aldrig hinna! :o En bild på min t-shirt..
FÖRE:
EFTER:
Nu måste jag dra! :D Ska hinna käka och packa!
Ha det bra!

På besök.

Hej bloggen!
Då har grannen precis varit på besök, trevligt trevligt! De behövde snacka lite om kostymerna inför Återvinnings maskeraden! Själv så kände jag mig rättså nöjd med situationen! Mamma va rask och slängde ihop två pajer, en med jordgubbar och en med äpplen :D YUMMY!
Nej nu ska jag ta och fokusera lite mer på mina läxor jag har tills imorgon! Håll tummarna för mig :D
Ha det bra!

Förlåt!

Hej bloggen!
Förlåt för att det bara blev ett inlägg igår :o När vi väl kom hem från Pizza House så var jag så himla trött att vi la oss och tittade på en film, sen somnade jag. Och eftersom detta hände ska jag lägga in extra många bilder idag :) Bland annat på mina fynd igår och lite annat smått och gott!
Nu måste jag börja läsa min spanska :) Så vi får se vad som dycker upp senare på min blogg idag!
Ha det bra!

Saturday.

Hej bloggen!
Idag har varit en händelserik dag :D Va först och handlade i Simrishamn med mamma och fikade sen efteråt :) Fyndade en t-shirt, en blus och en klänning! (Bilder kommer sen..)
Nu ska jag och resten av familjen dra oss till Pizza House och käka (vi orkar inte laga maten idag XD )
Nej men får lägga upp en bild på mig i alla fall!

Hitta denna söta bilden igår och kände mig tvungen att lägga upp den!
Nej nu ska jag dra!
Ha det bra!

Friday night--..

Hej bloggen!
Kände mig lagom pepp i eftermiddags eftersom jag slutade kvart i 2 och var därför hemma halv 3 :D Dock fick jag en trevlig överraskning av Skånetrafiken. Fick åka med deras gamla tåg :o Nästan Retro ju!
Passar på att slänga in en bild på Sara, här kan ni läsa om henne! :D
Nu ska jag käka!
Ha det bra!

Media lektion!

Hej bloggen!
Sitter på medialektionen och ville meddela att jag har beställt dessa skönheter!

Nej nu måste jag kolla vidare!
Ha det bra!

Sista skoldagen denna veckan!

Hej bloggen!
Precis som titteln säger så är det FREDAG! :D Äntligen alltså! Dock så är jag fortfarande lite sur för att jag missade once upon a time igår.. :( Och så klart så ska det kosta att se den på Kanal5play.se..
'
Nej nu måste jag bli klar och det blir att läsa psykologi på tåget till skolan :D Orkade verkligen inte igår..

Nej men för att bli lite oseriös så lägger jag upp en bild på Sara och mig från igår..
Har man tråkigt så har man :P Nu måste jag bli klar! Ska ta 8 tåget idag, så ni får ha det bra!

Making of the meatballs!

Hej bloggen! Förlåt att jag inte har gjort något inlägg under dagen :o Hann bara imorse. Efter skolan drog jag och E till Simrishamn och senare när vi va hemma så drog vi igång med att laga mat. Det blev köttbullar och potatismos! :D Här kommer lite bilder från matlagningen:
(MIN och bara min fina!)
Nej nu måste jag verkligen sova! Natti natti!

Thursday morning.

Hej bloggen!
Vaknade för en halvtimme och kännde mig riktigt utvilad :D Börjar halv 1 så tar 11 tåget i till Ystad idag :)
Och nästa par converse som MÅSTE bli mina är dessa
Så SNYGGA :o Fast tyvärr är min storlek slut överallt! D: Någon som vet var man kan köpa dessa godingar i strl 38(5.5)?
Ha det bra!

Chicken and noodles.

Hej bloggen!
Just nu känner mig rätt sliten och har bestämt mig för att efter detta inlägg ska jag sova! Gud så skönt kan sova i ungefär 12 timmar dårå om jag vill :) GÄÄSP nej men seriöst imorse var jag och en klasskompis i Skurup och filmade. Gick helt ok, dock hann vi inte med allt vi skulle :/ (Hon fixar det ikväll, sån ängel!) Hade simning på idrotten idag så är helt slut i kroppen. Och som varje onsdag så avslutades skoldan med matte. Slutade med att jag är både trött i huvudet och kroppen, det betyder att jag kommer så sova SÅ SKÖNT!
'
Känner mig även duktig för att jag och Emil lagade maten ikväll :D Wokade nuddlar med kyckling, wokade grönsaker och lite annat smått och gott, Yummy! Nej nu undrar ni säkert, ska hon skriva MER? Nej det är inte så mycket kvar av detta inlägg :) Avslutar med lite bilder från dagen!
Ha det bra!

Filma i Skurup.

Hej bloggen!
Har gått upp ännu tidigare idag för att ja och en annan klasskompis ska till Skurup för att filma en dokumentär :) Dock är inte pappa uppe ännu.. :/ Får nog gå och väcka honom snart(...) Fast egentligen är det inte mitt ansvar.
Nej nu måste jag äta frukost.
(Halvtaskig bild på mig själv.. :P)
Ha det bra!

Lagom dag!

Hej bloggen!
Har haft en sjukt bra dag idag :D Hade två lektioner: Engelska och Historia! Fast hade en 2,5 timme håla emellan dessa :) Så jag och Sara(Mest Sara!) kände oss duktiga och gick bort till Friskis för att träna! Så klart så hade jag inga träningskläder med mig men vi beslöt oss för att vi skulle träna varje tisdag håla! Power på oss!
(Passade på att ta några bilder när Sara träna! Läs Saras blogg här!)
Sen stack vi vidare och tillsist var det dags för sista lektionen :) Det var dags för att skriva en sammanfattning av en historisk händelse och dessutom lägga in en omärkbar lögn i texten (för att få oss att inse hur lätt det är att lura folk). Vi läste om källkritik :) Va hemma redan halv 3 idag! (GLAD TJEJ) När Emil kom hem så stack vi till ICA för att köpa kaffe etc. Hitta detta på en av hyllorna:
Hur länge har detta funnits? :o Älskar MER! Måste köpas till helgen och utvärderas om det är lika gott som de små paketerna :o Aja nu ska jag ta och läsa lite i spanskaboken (hade egentligen inte läxa men läser för säkerthets skull så jag fattar något imorgon!)
Ha det bra!

Skånetrafiken har gjort det igen.

Hej bloggen!
Kom hem för cirka två timmar sen nu :) Och skulle varit hemma cirka halv 6... Asså den där skånetrafiken -.-'
Blir så arg imellanåt! :P Aja, kom hem iallafall det ska man vara glad för. Nej men gud vad jag känner mig irriterad just nu, ska nog ta och pigga upp mig med lite musik och sen en bra film!
Ha det bra ute i kylan!

Väntan på en måndag.

Hej bloggen!
Just nu sitter man och väntar på att spanskan ska börja.. Som varje måndag. SEGT!
Jaja.. bara en termin kvar nu! Sen är det schemaändring som gäller :D

Såhär såg min frukost ut! YUMMY! :D
Ha det bra!

Monday again..

Hej bloggen!
Sitter här och fönar håret och lyssnar på Spotify. Snart ska jag springa ner och slänga i mig något att äta :) Ska ta fem i nio tåget sen börjar 10 idag (God bless that!). Som vanligt så har jag varit tidsoptimist och är därför nu på håret att hinna att skriva detta till er! D: Men måste ju för er! Nu måste jag sticka kommer mer under dagen! :D
(Jag älskar dig Emil)
Ha det bra!

Kallt.

Hej bloggen!
Va ute och gick en runda med Emil innan. När vi va påväg tillbaka hade jag redan tappat känseln i fingrarna (gnällspikarN) Men var ju tvungen att ta lite bilder till er, har inte tagit en dag åt att bara fota utomhus :D Riktigt härligt förutom att jag hade för tunna vantar..
Här kommer lite bilder från rundan :) (Och några rörliga)
Ja.. att skriva detta inlägg tog ett tag, eller rättare sagt bilderna tog lite tid istället. Ja nu har jag käkat iaf och nu ska jag kolla vidare på bilderna jag tog :D <3 Ha det bra nu resten av er söndag! Imorgon är det skola/arbete!

Pictures..

Hej bloggen!
Tänkte lägga ut en bild bomb med bilder som jag har tagit sen jag köpte min nya kamera! <3
Som ni kanske märker är det bilder från tidigare inlägg :) <3
Ha det bra!

What to do...?

Hej Bloggen!
Igår var en interaktiv dag.. så idag har jag bestämt mig för att gå en runda eftersom vädret tillåter det :) Men det blir nog senare idag eftersom just nu ska jag fokusera på min spanska..
Skolan alltså.. snart så ska vi ha lämnat in våra individuella val, och jag vet bara en sak som jag vill ha (:O!), man måste ha två reservval..
'
Ska läsa igenom ännu en gång vilka saker som fanns att välja på. Som förstahandsval ska jag nog välja Entreprenörskap (stavning?)... Vad ska du välja om du går på gymnasiet, och vad valde du när du gick där? :9
Ha det bra!

The hopeless case.

Hej bloggen!
Under många år har det varit en självklarhet för mig att träna hela tiden. Men på senare tid kan jag medge att jag har blivit sämre och sämre på detta. Skolan tar så mycket av min tid. Och när ja väl är ledig från det så orkar jag verkligen inte åka och träna. Gör hellre något roligare, eller är det bara så någon gång i livet så ger man upp.
'
Har bestämt mig för att den dagen är inte idag! Jag MÅSTE gå ner i vikt, och det finns ingen väg runt de. Får börja motionera utomhus :).. Nej men nu är det slut på det seriösa! Ska lägga upp lite bilder som jag har tagit idag.
Ha det bra!

Tired teenager.

Hej bloggen!
Idag är jag en riktigt trötter. Orkar verkligen inte göra någonting.. Fast en sak är positiv, det är min namsdag! WOHO för mig och alla andra som heter Felicia (eller Felix). Nej nu ska jag masa mig till duschen och bli klar den (snart) lördags middag :) Bilder kommer senare idag. Planerar på att gå ut och fotografer i det fina vädret!
Ha det bra!

T.G.I.F!

Hej bloggen!
Ja äntligen är det fredag igen! som vanligt så har jag inga bilder på morgnonen för jag tenderar att ha ENORMA påsar under ögonen med en liten chans att se drogad ut :) Men här kommer en liten video istället!
Denna låten sitter i mitt huvud och vill inte lämna mig ifred! Väldigt bra låt men som sagt, den fastnar direkt!
Nej nu måste jag skynda mig och bli klar!
Ha det bra!

The best buy.. so far

Hej bloggen!
Här kommer lite bilder av min superfina(enligt mig!) kofta som jag köpte innan idag :) Köpte den på H&M på deras barnavdelning ;) Älskar att jag kan fynda där också! Fördel att vara liten ibland!
Nu ska jag sova!

NOOOO!

Hej bloggen!
Just nu skulle här egentligen varit en bild på min nya kofta jag har köpt idag.. Men såklart så har jag glömt att kamerabatteriet så får vänta lite till.. Än så länge idag så har jag kollar på the Big Bang Theory. Och ikväll ska jag se den nya serien Once Upon A Time, får se om det är något bra..
För dig som också blev intresserad nu så går den kl 20.00 ikväll på Kanal 5! Bild på koftan kommer sen :)
Ha det bra!

The odd one..

Hej bloggen!
Just nu sitter jag och tänker på vad jag ska ha på mig.. Och eftersom jag redan lutar åt mina fina svarta jeans får jag nog ta en neutral tröja och mina gula converese.. Vet känner mig inte så färgglad idag :) Kan ha något med att göra musiken jag lyssnar på? Döm själva!

Detta hade ni inte väntat er kanske? Men jag är full av överraskningar! Detta är en av mina mindre kända passioner: Screamo. Nu ska jag skynda mig och bli klar!
Ha det bra!

To enlighten a boring Wednesday..

Hej bloggen!
Idag har varit en tråkig dag.. så tänkte höja dagen den med lite fina bilder på några av mina klasskamrater!
Tim, Klaudia o Tobias
Klaudia och Tobias på ett hörn :)
Och en tråkigt med dock informativ bild om att jag ska på hälsokoll imorgon (INTRESSETROLLEN SPÖKAR!) :D
Nej nu ska jag ta och nörda vidare på Backyard Monsters och senare läsa om stilfigurer i svenska :D
Ha det bra alla fina läsare där ute (ja alla är fina!)!

DUNK DUNK DUNK..

Hej bloggen!

Denna kvinnan är klockren! Hon är svinrolig :) Hon är officellt min idol. Nej nu ska jag ta och vara lite seriös.
Min spanska lektion blev inställd idag, så just nu har jag en rolig håla tills halv 2. Efter det har vi idrott och tack vare min fina försovning imorse så hann jag inte packa väskan :/ Så då har jag ingenting att göra då heller...
'
Tar nog med matteboken och gör lite tal.. kanske kan förhandla med min matte lärare att få gå tidigare om jag är helt klar! :D Får se hur det går..
Ha det bra!

Late wakeup call..

Hej bloggen!
Sitter just nu i skolan och slänger upp ett inlägg för er. Försovde mig fett mycket idag! Buhu.. Vaknade fem minuter innan jag skulle gå hemifrån, men tog till mina superkrafter och blev klar i tid!
Ha det bra!

Mr. Bean...

Snabb video innan jag käkar!
:D

NY HEADER!

Kolla så duktig jag är! Fixade äntligen en finare header! Och VÄNTA LITE.. den rör på sig?!?!


Pictures of you..

Hej bloggen!
Idag har jag varit lite mer aktiv med kameran än vanligt (vad trevligt!) Började kl 8 imorse och kom till skolan ungefär halv 8. Detta var vad jag mötte när jag kom upp..
...absolut tomhet. Okej.. tänkte jag, bäst att göra någon nytta! Så satte mig och sorterade papper från mina mappar (GEEK!). It had to be done, blev klar lagom tills vi började :) Dagen gick rättså snabbt, vi satt och snackade på hålan och vår 2 timmar och 20minuters lektion i Svenska/Historia var snabbt avklarad. Under vår bensträckare passade jag på att ta fram kameran och fotade lite folk från klassen :D
Linnéa och Johan
Nathalie
Geraldina
Nej nu ska jag ta och läsa lite spanska (och kolla facebook..) det kan jag faktiskt inte hjälpa :) Kommer nog ett inlägg till senare. Ha det bra!

Tidigt en tisdagsmorgon...

Hej bloggen!
Börjar 8 idag så har stigit upp en aning tidigare än vad jag är van vid.. närmare bestämt halv 6 :( Aja får skjuts idag så slipper ta tåget i alla fall.. Alltså slipper jag stå ute och vänta i kylan! Har nog inget intressant att skriva om just nu eftersom jag vaknade för 40min sen så jag tar och lägger upp en bild på hur jag ser ut idag!
Nu ska jag snart dra till skolan ha det bra!

I SURVIVED!

Hej bloggen!
JADÅ! Har överlevt första dagen av denna terminen :D Idag är en sådan dag som jag har uträttat mycket! (Stolt!) Har hittat mitt fina bälte, köpt ett nytt mattehäfte och varit social med lite folk! :)
Dessa lektioner har jag överlevt idag:
*Svenska
*Matte
*Spanska
Vet inte många lektioner idag men sheiize vilken håla jag har idag :( Lite depp över det! Hoppas verkligen att det blir bättre schema i tvåan! Nej men om man skulle lägga upp lite bilder från dagen?
Nu ska jag gå och lägga mig! School tomorrow ;D
Ha det bra!

I skolan..

Hej bloggen!

(gammal bild, dåligt kvalite...)
Just nu så e jag jäkligt trött.. (ursäkta för mina fina ord) japp i alla fall har håla just nu och börjar inte förrän tio i 3 igen... Då har jag spanska och slutar inte förrän tio över 4.. :( E hemma senast halv 6 så då ska jag lägga mig i sängen och sooooova! Fast ja kommer nog sitta lite vid datorn också... :)
Ha det bra!

First day of school!

Hej bloggen!
Sitter just nu med ena handen på tangentbordet och den andra i plattången :o Snacka om multi-tasking! Nej men sitter och dreglar över ett skärp som jag ska köpa idag på Åhléns :
Fast får se om det passar till mina nya jeans först :) Men anar att det följer med mig hem. Nej men nu måste jag slänga på lite smink och sen bege mig ner för att käka en snabb frukost!
Ha det bra!

En härlig söndag!

Hej bloggen!
Idag så har det varit en härlig dag! En sån där dag där allting går som man vill! Härligt behövde verkligen det idag.. skolan imorgon är en av anledningarna. Nej men idag så vaknade jag vid halv 10 och tänkte: ''Varför gå upp redan?'' Så jag la kvar i sängen tills 11 då jag gick upp och kom på att jag behövde nya pennor, de andra har gått en aning sönder under första terminen :o
Mamma och jag stack till Tomelilla och köpte lite saker, hittade två kuddar som jag blev kär i direkt.. Så var tvungen att köpa dem :o Så här ser mina nya snygga kuddar ut (såklart dekorationskuddar!) Efter så for vi hem igen och vi stannade på fiket påvägen hem och köpte semlor och en chokladmuffin (till moi!) Efter fikan så satte jag igång med att renovera bloggen.. Inte klar ännu men känner mig nöjd för stunden!
Nu ikväll så har jag bara segat framför tvn (SEX AND THE CITY! <3) Nej men nu måste jag sova! Kommer aldrig orka upp imorgon! Fast en timmes extra sömn kanske hjälper? Aja får se om jag hinner lägga in nått inlägg innan jag sticker imorgon, tack och lov att jag inte börjar förrän kl 10! (Oj vilket jumbo inlägg det blev :o förlåt!)
Godnatt!

God morgon!

Hej bloggen!
Idag är det den sista dagen av lovet för min del! Och den ska tillbringas genom att ändra i blogg designen, så att jag kan lägga upp större bilder :) Och sen ska jag ta en titt i min garderob och sortera ut lite grann.. har några kläder som jag inte använder längre.
'
Fast just nu sitter jag och klyddar med mitt ämnesblock, fast jag borde gå ner och äta frukost först... så det ska jag göra nu! Kommer mer inlägg senare med bilder (LOVAR!)
Ha det bra!

As Promised!

Hej bloggen!
Ja jag vet att det är sent, men men jag lovade att jag skulle lägga upp bilder på mina fynd :)
Och här kommer dem!
Serena supersoft jeans Black:
Kristen zip jeans Blue:
Ämnesblock, burde*:
Godnatt alla där ute!

After Dinner!

Hej bloggen!
Nu har vi varit och shoppat och ätit ute :D Fyndade två byxor och ett ämnesblock! Bilder på sakerna kommer ikväll när jag har kommit hem! Just nu tänkte jag ladda upp lite bilder från dagen! Cartoon Network är på i bakgrunden där Scooby Doo är igång :)




Mmmm planka! :D Nej nu ska jag skynda mig att kolla så att allt är med! Vi ska dra tjugo i för att hinna lösa biljetter :) Blir bilder på mina köp senare ikväll! (Ska ändra i designen när jag kommer hem så den blir bredare)
Ha det bra!

Getting ready for shopping!

Hej bloggen!
Nu sitter jag och borstar håret och väntar på att Emil ska bli färdig :) Vi ska käka frukost sen ska vi till Entre och shoppa :D Ska leta efter ett ämnesblock och nya svarta byxor :) Fast det blir nog att kolla efter lite rea fynd också! Har presentkort på H&M, så jaaa ska nog kolla på någon jeansskjorta och sen ragga tag i några nitar ;) Nu ska jag käka frukost!
Ha det bra!


In Malmö!

Hej bloggen!
Just nu ligger jag och degar på soffan i Malmö och vi kollar på Mission Impossible 3 :) Är hos Emils morbror som har en lägenhet i Malmö :) Imorgon blir det shopping, jippi! Nej men här kommer lite bilder från ikväll:




Ha det bra!


Going with the train!

Hej bloggen!
Just nu har jag väldigt bråttom! :D Har precis packat klart och är påväg ner för att ta på mig skorna! Men jag lägger upp inlägg när jag hinner ikväll! Kommer nog hem imorgon men har med mig kameran och usb-sladd så jag ska nog kunna uppdatera som vanligt!
Ha det bra!

God morgon!

God morgon bloggen!
Eller nej inget gott med den.. :/ Ska iväg kl 10 så blir nog inget långt blogginlägg nu på förmiddagen :) Och ska iväg vid 3-4 tiden i eftermiddag igen så får se vad jag kan hitta på idag :) Nej nu ska jag hoppa in i duschen innan resten av familjen vaknar :o
Ha det bra!

Resultat!

Såhär blev håret! :D
Nu måste jag göra det sista!
Ha det bra!

Snart iväg!

Hej bloggen!
Eftersom jag är den lata personen som jag är så har jag såklart inte börjat städat rummet :D Får väl börja nu vi ska iväg kvart i sex och jag e inte klar med håret :o Flätade håret i två tighta flätor :) Ska ta ur dem sen och föna så de blir sådär naturligt vågigt :D Lägger upp bild på frillan sen!
'
Emil ligger och kollar på the Big Bang Theory, awesome serie :) Sheldon e min favorit! Vilken är er(om ni har sett de)? :)
Ha det bra!

HTC, iPhone eller Samsung?

Hej bloggen!
Satt och laddade ner lite roliga appar imorse :D Var så trött på min HTC's utseende så jag snodde lite från andra mobiler :D
Själva mobilen:
iPhone upplåsning:                                   Samsung meny:
Dessa appar har jag laddat ner för att få det såhär:
*iPhoneLocker
*GO Launcher EX
*Digital Clock Widgets
*iPhone VO Lite
Nu ska jag ner och äta och sen städa rummet :D
Ha det bra!

Spelberoende...

Hej bloggen!
Efter en runda till Simrishamn för att handla lite så är jag hemma igen :) Fast.. nått som inte var så smart som jag började på i eftermiddags direkt när jag kom var Backyard Monsters på Facebook.. GAH! Nu kommer jag att bli beroende av spel igen. Fast lär väl tröttna förr eller senare som tur är :)
'
Köpte ett läppstift och ett nytt paraply när vi var iväg :) Mitt gamla paraply gick i sönder efter några månader av Ystads vind :/ Köpte ett stabilare idag (förhoppningsvis!) Nej men här kommer lite bilder från idag :)
Ha det bra!

Uträtta ärenden :)

God morgon bloggen!
Just nu sitter jag och planerar vilka ärende som ska uträttas när jag och E ska till Simrishamn. Vi ska in på 1910, Lindex och Team Sportia än så länge :) Tack vare våra presentkort och min brist på mascara :o
'
Fun Fact: Stormen som håller på nu ute i Skåne och längs västkusten heter Emil (precis som min pojkvän). Yes jag har torr humor!
Just nu sitter jag och lyssnar på denna låten :D Superbra från Gym Class Heroes! Nej nu måste jag föna håret snabbt! :D Vi ska ta halv 2 tåget :)
Ha det bra!

Ironed my clothes :o

Som titeln säger så ja jag har strukit :D Shit alltså! Blev en rättså rejäl hög om du frågar mig :P
Nej men någon dag innan skolan början så måste jag ta tag i att rensa min garderob.. Titta själva, den är smock full :o
Och såklart så har jag en massa skor längst ner.. Öhm måste nog organisera lite bättre än att trycka in dem där plats finns.. hehe.
I alla fall så ska jag kolla på Sex and the City just nu för jag orkar inte tänka på min garderob just nu..
Ha det bra!

Clueless day..

Hej bloggen!
Just nu sitter jag och fönar håret.. och så vet jag inte vad jag ska göra just nu. Idag är en sådan dag när man bara sitter hemma och orkar inte ta tag i någonting.. :( Skulle kunna träffa någon kompis men orkar verkligen inte. Ja vet sorligt, men men alla har väl sånna här dagar? Om inte så.. jaa vem bryr sig? :D
'
Nej nu ska jag bli klar och komma ner och käka något.. som vanligt så har jag sovit alldeles för länge och skitit i att käka frukost :O Börjar bli en vana.
Ha det bra!

Time for bed!

Hej bloggen!
Efter 2 timmars hängande framför datorn så ger jag upp och går och lägger mig :)
Det har inte hänt något intressant alls idag. Njuter mest av det sista av lovet. Det är hemskt att vi börjar skolan igen på måndag D: fast har vant mig vid tanken nu snart.. fast man får träffa klassen igen :)
(bjuder på E's nya örngott)
Har verkligen orkar noll detta lovet. På fredag ska jag på frukost hos farmor och farfar och senare på dagen ska jag och E åka in till Malmö för att hälsa på hans morbror (och shoppa) :D Trevligt trevligt. Blir alltid såhär, gör ingenting i början av lovet och sen gör jag massor i slutet av lovet :)
'
Nej men nu ska jag gå och borsta tänderna sen krypa under täcket och sova :)
Godnatt på er!

It's working!!!!

Hej bloggen!
Äntligen så funkar min Facebook igen. Superglad tjej just nu. Phew.. 2 dagar utan facebook asså. Ja jag erkänner jag är Facebook narkoman :D Men det är så det går när de gör att man kan ha den i mobilen också. Har liksom en rutin när jag startar min datorn. Först: Sätter igång Spotify, Andra: Loggar in på Facebook, Tredje: Sätter igång Photoshop. Ser ni? Min rutin har var paj :(
'
Nej men nu ska jag rota igenom alla saker som jag har missat :o Bjuder dessutom på en liten bild på mig:
Ja jag är lat och orkar inte torka håret just nu :D
Ha det bra!

Ledsen Felicia...

Skulle gå in på Facebook igår kväll då de krävde att jag fyllde i en säkerhetskod. Okej.. tänkte jag och tryckte på skicka kod igen. Fick då en kod till min mobil 12 TIMMAR senare! Och nu när jag har fyllt i den så vill den inte funka :( Dessutom så när jag trycker på skicka kod igen.. så säger den bara: Please try again later..
'
Jaha såhär ser min morgon ut än så länge.. vem visste att Facebook va så viktigt för en? :( Nej men i alla fall ska försöka sen i eftermiddag och se.. Orkar verkligen inte göra ett nytt konto och adda alla mina vänner... IGEN.
'
Nej men nu ska jag sitta och sura en stund till. Får se om jag skriver något mer idag. Allt brukar gå åt pepparn när jag väl e sur. :(
'
Ha det bra!

Bilder från gårdagen..

Här kommer lite bilder från gårdagen :D Mycket trevligt!
Kvällens efterrätt

Situationen när man vaknar 1½ timme innan man ska iväg....

Hej bloggen!

Vaknade kl kvart i 1 idag av att mamma väckte mig och påminde mig om att vi skulle iväg halv 3. Jippi.. Nehepp, får väl se till att bli klar och föna håret. Det kommer lite bilder från gårdagens senare idag :D
Ha det bra!

RSS 2.0