< Till bloggens startsida

Sittin in the school

Sitter i skolan och chillar :D Nu ska jag snart bege mig mot stationen.. e hemma igen halv sex!
Ska plugga stenhårt på tåget fast jag har mega huvudvärk!!!
Ha det bra!

Tröööött..

Har inget viktigt som har hänt idag! Och nu ska jag snart lägga mig för att tagga inför ett fyra timmar långt media pass...  Godnatt!

Morgonen, den sämsta delen av dagen.

Som sagt.. enligt mig så stämmer titeln. Vet inte hur många gånger jag har snoozat alla morgnar när man verkligen inte har någon ork att stiga ur sin varma och mysiga säng. Vad skulle ni välja varm säng eller ett kallt golv..
'
Idag är det tisdag.. vilket är en helt ok dag i mitt tycke. Det är min tidigaste dag idag, slutar nämligen halv 3! Ojsan ojsan asså! :D Ska göra mig färdig nu och troligen så ska jag få upp värmen lite grann annars lär jag frysa ihjäl när jag kommer utanför huset BRRRR...! Som den tursamma ungen jag är så får jag skjuts med pappa idag, eller rättare sagt de dagarna när jag börjar åtta i skolan :D Alltså slipper jag vänta ute i mörkret på tåget och jag slipper gå från stationen till ÖP, inte för att jag inte orkar att gå det är för att det är så himla kallt!
'
Hoppas ni har det varmt och bra!

Walking on the clouds.

Så här såg de ut idag när jag och lite annat trevligt folk stack till Åhléns. På vägen dit så blev vi skrämda av munkarna som står i mitten av ankedammen. Tur att jag inte går här så ofta....
'
Men som jag lovat från igår så kommer ett inlägg om varför jag är så glad idag. Det är nämligen så att jag och min pojkvän har varit tillsammans i 1,5 år! Det är sjukt länge med tanke på folk är tillsammans på kors och tvärs i vår ålder :) ( No offence )
(Väldigt gammal bild.. )
'
I alla fall så är det ju måndag idag det innebär svenska, lunch, matte, håla och tillsist spanska.
I spanskan håller alla på med grupparbeten, så det var bara att sitta vid datorn och hitta information.
Micki och jag fick gå lite tidigare så vi hann med tåget! Var alltså hemma redan halv 5 (fattar inte att jag tycker att det är tidigt nu för tiden...). I alla fall nu ska jag slänga mig på TVn.
'
Ha det bra!

Lata söndagar är ett måste.

Trött chey efter busy weekend. Elr ja det kan diskuteras..
I fredags var jag så fett trött efter skolan och la mest och latade mig framför TVn. Igår (lördag) så sov jag nästan till middag och tillbringade därefter dagen framför datorn. Glömde helt bort bloggen :P
'
Idag så har jag däremot haft fullt upp. Vid tolv tider idag så var jag och hela tjocka släkten på julbord på Löderups strandband. Där var vi mellan 12 o 13/14 efter det var det hem till mormor och morfar som gällde för glögg och mandelmusslor mm.
(Dessa är på önskelistan i jul!)
Det planerades även hur maten skulle bli uppdelad inför julafton. Sen var det dags hem för att lägga sig på soffan med datorn i knäet (vad annars?) och just nu tittar jag på så mycket bättre med resten av familjen :)
'
Nu är det däremot dags för att kolla på låtar som jag senare ska spela in :) Jippi! Nä nu ska jag lägga ner datorn och chilla i soffan för att sedan hålla vara på det sista av helgen som e kvar. Imorgon är en väldigt speciell dag för mig, fast att det är måndag. Mer om detta får ni läsa om imorgon :D
'
Ha det bra!

No brainer..

E väldigt trött idag och har dessutom brist på vad jag ska skriva om..
'
Min dag kortfattat:
Doktorsbesök
Samhälle lektion
Tågresa hem
Kolla TV och käka
Åka tåg till Simrishamn
Sång rep i 1,5 timme
Få skjuts hem
Sitta vid datorn och läsa Naturkunskapen.
'
Ska till Sjöbo imorgon med Lina och göra vår psykologi uppgift sen in till skolan för att ha vanliga lektioner :D
Nu ska jag titta lite på TV och sen sova.
'
Sov gott allihop! (De ska jag iaf)

Early rise

Hallåja :)
Idag så var det något magiskt när jag vaknade, jag vaknade av mig själv kl halv 6 :o
Rekord för min del i alla fall, kanske så var det för att jag visste att jag också skulle duscha nu på morgonen.
Dags för att packa gympaväskan nu och se till att jag får med alla mina vanliga böcker med. It's time for the BIG BAG! Har en enorm väska där jag får plats med allt, och då e jag seriös när jag säger allt. Sorry för de dåliga bilderna hitta in min USB-kabel till kameran så blev med webbkameran på mini-laptopen :/
Såhär ser den ut:
Nehe nu e de dags för att gå ner och äta frukost! Får skjuts med pappa idag, jippi! slippa och stå på kalla stationen och frysa i en evighet! Slutar tjugo över 4 idag och e inte hemma förrän kl halv 6 :/ Får se om jag sticker och tränar sen igen för att har idrott på onsdagar och vår nya idrottslärare vet verkligen hur man har idrottslektion! Roligt men så otroligt givande :D
'
Ha de bra!

Chillin' in the TV room!

Lite bilder från vårt TV-rum :D
Sitter och kolla på den svagaste länken :) Älskar programledarens HEJDÅ!
Snart dags för svenska/historia pass och där ska vi kolla klart Schindler's List och senare snacka vidare om 2:a världskriget. Dags att kolla vidare!
'
Ha det bra!

No habla español

Mååååndag idag mina kära läsare!
Och det betyder sovmorgon! :D Sov som ett barn till kl 8 då jag behövde göra mig i ordning , tåget går ju klockan fem i 9 :D Blev klar efter en halvtimme och chilla vid datorn en stund, om nu plugga glosor kan klassas som chilla? :S
I alla fall.. käka min frukost och kolla väskan en sista gång och sedan drog jag mig mot tågstationen.
'
Satt med lite vänner på tåget och vi snackade för fullt hela vägen till Ystad, undrar lite var den tiden tog vägen?
När vi väl kom till skolan så hade vi svenska där vi läste lite artiklar om folk som har utsatts för hatbrott(rasism typ).
Efter det var det dags för maaaud, idag var det falukorv och potatismos i skolan. Helt ok. Falukorven hade kunnat smaka bättre..
Vi hade matte efter det då jag äntligen fick lyssna lite på mina nya låtar jag fixa ner i helgen.
'
Efter vår kära matte så stack jag för att möta Micki och sticka ut på stan :) Pröva lite kläder men köpte bara ett halsband som ska komma till användning på julbordet på söndag!
Tillsist hade vi spanska och vi fick sluta en halvtimme tidigare! En HALVTIMME :D Så vi hann med 4 tåget hem och gissa om jag blev glad, komma hem halv 5 istället för halv 6 :D Då så humöret är på topp! Och jag har bara en läxa än så länge denna veckan :D Hurra för mig asså! Ska gå ner och käka snart, får se vad jag kan trolla fram..
'
Ha det bra!

Everybody wants to rule the world

Hej hej!
Idag har varit en super trevlig dag. (Note the sarcasm)
Imorse så gick jag upp halv 9, för att vi skulle iväg kl 10 :(
Både roligt och tråkigt var väldigt trött men blir väl att gå och lägga sig tidigt ikväll (fast jag vet att det kommer jag aldrig att göra)
-
Sammanfattning av dagen i bilder:
Alltså har jag dreglat på blocket efter systemkameror, finns ju folk som har haft sin kamera i 3 månader och säljer den 1000kr billigare och då ingår oftast objektiv, väska o minneskort :)
-
Jag har även kollat på converse, som den converse nörd jag är :D
-
Och tillsist att jag har pluggat spanska.
Det som inte finns på bilderna är att jag har frukost med min släkt imorse och att jag har letat runder på internet efter vettig omdömen av objektiv o kameror :D
Nu är det dags för mig att sätta mig vid Photoshop och testa lite effekter till mitt och Viktors skolprojekt på onsdag :D Håller tummarna att han har en tomtedräkt nu bara :D It's going to be EPIC! (You thought that i was going to type lengendary didn't you? (: )
'
Ha det bra!

Everything is falling down.

Sitter och små myser till John Mayer och snart ska jag ner med familjen för att fira Helen idag!
Ska bli roligt som satan :D Ska även passa på att prata lite med kusin om kameran.
Ja jag har funderat på att köpa en systemkamera nu jättelänge och äntligen har jag bestämt mig!
Den ska bli inhandlad under jullovet och det lär bli dyyyrt :o objektiv, stativ, kamerahus, 1 till objektiv, kameraväska och minne :D
(Gillar mitt hår när de e ny fönat som bäääst, fluffy :D)!

Klassen i datorsalen!

Älskar Nathalies blickar i dessa bilderna :)
Snart dags för svenska där vi ska kolla på film!!
Och sen dags för engelska sen e de äntligen helg!!
'
Ha det bra!

Skånetrafiken, makes everything better!

Då har man kommit till skolan efter att ha suttit fast i Tomelilla :D
Allting blir lite bättre med skånetrafiken! Då var det dags med psykologi snart och senare media, svenska och engelska :D
-
Ha det bra!

Once in a lifetime..

Då var det torsdag igen! Dags för två lektioner och sen hem igen :D
Alltid lika skönt. Har spenderat min förmiddag med att kolla på kameror, dregel.
Längtar tills jul eller om det blir innan :) Vet inte om det ska bli en Nikon eller en Canon.
Canon har så mycket större utbud på tillbehör när man väl har köpt kameran.
Hm..
'
Ska i allafall käka nu och sen blir det att gå till tåget och masa sig in till Ystad och börja glo julklappar till mamma och pappa. Pojkvännens julklapp får vänta tills jag har gett honom hans andra present som blir den 28/11 ;)
Har dessutom funderat på att se den nya Twilight filmen i helgen, blir väl fredag eller söndag då.
'
Usch dessutom har jag inte börjat på min artikel än men det får jag väl börja med idag :D
Laptop med på tåget så är det kirrat! Måste dessutom fota lite till min artikel får väl fota lite nu på dan och lite ikväll för att få den där juliga känslan :)
'
Nu måste jag kila, ha det bra!

Vart jag mig än i världen vänder står jag här med tomma händer.


(Min söta klass, elr en del av den :) )
Sitter i datorsalen med lite roligt folk :D Viktor och Tobias sitter och bråkar (lite smått ....)
Vi sitter och läser olika bloggar :P Och killarna fattar inte hur vi pallar. Borde göra grammatiken men orkar verkligen inte :(
-
Allmänt annars så e jag allmän penutlånare i klassen :/ Jaja.. ska köpa en penna till alla i julklapp! :) Eller vad tycker ni? Sitter DESSUTOM med en ful liten spanska uppsats som måste bli klar, ehm ska nog höra med min mastermind-buddy om hjälp!


That's the music we make with our lips

Jaha, då så var detta en händelserik dag. Det visade sig att pojkvännen hade namnsdag idag så har ägnat dagen till att tänka ut en present. Nej men i alla fall hade först matte vid 12 sen hade jag en fet håla då jag och Micki pluggade spanska, jag kom bara halvvägs :(
-
På spanskan såg vi film och chillade mest. De flesta av oss gjorde nog mest de vi inte skulle göra.
Vissa av oss gick tidigare för att hinna med tåget och väl på tåget kommer jag på att jag inte har börjat att tänka ut frågorna inför artikeln. Skit också. Fråga då Micki om hon kunde bli intervjuad av mig angående julens tidiga ankomst. Tack och lov att hon sa ja :'D
-
Nu när jag kom hem så hade jag fixat ihop en liten bag till pojkvännen så här såg den ut:
(Den innehöll en Coca-Cola (glasflaska) och 3 små choklad.)

When we stand together

En vanlig måndag morgon, eller ja inte direkt :D
Sovmorgon till 12! Lär behöva den, tack vare att det blev senare än vanligt igår.
-
Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig.. tror det blir skjorta, sweatshirt och ett par jeans.
Det har blivit standard outfit på sistonde. Fick min nya plattång igår så jag är en superglad Felicia idag!
Har funderat på att köpa en systemkamera väldigt länge men har inte haft pengarna till det... Men tror att det är dags efter jul på mellandagsrean :D
-
Nu måste jag göra mig klar!
,
Ha det bra! Felicia

Första inlägget!

Äntligen! Efter en halv veckas strul med designen så är jag klar! :D
Och ett speciellt tack till Klaudia som hjälpte mig idag. Förstår mig verkligen inte på blogg.se men men...
-
Har tänkt länge på att skaffa blogg men så lat som jag är så är det svårt att ta tag i det.
Just nu så har jag gått halva höstterminen på gymnasiet, det känns grymt!
Visst så simmar man i läxor i mellan åt men gjorde man inte de i 9:an ibland?
Dessutom så är det roligare med klassen nu. INGA SMÅ GÄNG! Det är något som finns på högstadiet, finns nog inte många klasser där alla pratar med alla. Tack och lov för gymnasiet, känns mer öppet och man känner sig helt klart mer välkommen.
-
Idag har varit en helt ok dag, film på medialektionen. Hann knappt äta tack vare den långa kön till matsalen. Skyndade sedan vidare till spanskan hann dit i sista minuten SCORE!
Sist hade vi mattelektion, vill bara tillägga en sak: Vems ljusa ideé var det att höja kraven på Matte 1 ?!
Enligt kursplanen så ska vi kunna mer från grundskolan än vad vi har fått lära oss. Mamma mia...
Nu ska jag i alla fall klura på vad som man kan skriva om de närmaste dagarna, vill gärna ha förslag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0