< Till bloggens startsida

Emil 18 år

Hej bloggen!
Idag fyller min älskling 18 år och vi kommer spendera dagen i Malmö. Emil ska köpa ny mobil och kolla på ny jacka. Jag själv ska kolla på lite allt möjligt :D Håller tummarna för att jag ska kunna byta mobil också (kanske..) min mobil har varit en aning knasig de senaste veckorna.. stängt av sig själv och hänger sig hela tiden.
'
Nu ska jag kasta mig in i duschen och sen käka. Sen drar vi ut på stan :D
Får se om jag orkar blogga mer senare :)
Ha det bra!

Glädjerus

Hej bloggen!
Igår upplevde jag hur en 90 årig tant känner sig. Hade sån mega träningsverk och den hänger med även idag.. :( Äsch vill man bli fin får man lida pin. Tänkte lägga upp lite bilder nu på morgonen innan jag börjar göra mig klar :)
Har prov idag i naturvetenskap som jag har pluggat ytterst lite på, men jag ska ta tag i det på tåget och diskutera lite med de andra i klassen (lättare att komma ihåg det då).
'
Här kommer några fina bilder på mina två skitroliga kompisar Nathalie och Sara :D (Man har aldrig en tråkig stund med dessa tjejerna :D )
Lägger nog upp lite senare idag om jag inte glömmer :o
Ha det bra!

Sova,sova,sova..

Hej bloggen!
Har sovmorgon idag och bara för det så är min dag räddad :D Har varit hellt slut på sistonde, brukar ju va så när vi precis har bytat till sommartid för min del..
I alla fall igår va och jag tjejerna (Sara,Nathalie) ute och fotade lite snabbt efter skolan :D
Vi tog lite roliga bilder som jag ska lägga in senare :D
'
Just sitter jag vid den lilla datorn och jag har alla bilderna på min stationära och dessutom har jag photoshop där som jag redigerar mina bilder i. Har tre lektioner idag: Spanska,Idrott och Matte. Inte så pjåkigt.. dock tråkigt att jag slutar 20 över fyra idag. Så det betyder att jag är hemma vid halv sex.
'
Äh får se om jag hinner slänga in nått blogginlägg under dan annars så får ni helt enkelt vänta tills ikväll :)
Nu ska jag upp och duscha, ha det bra!

Skriva,skriva,skriva,skriva,skriva,skriva,skriva,skriva,skriva...

Hej bloggen just nu sitter jag och gör detta roliga arbete!:

Ska bli klar till fredag(..!) önska mig lycka till!
Ha det bra!


Feels good to be done.

Hej bloggen!
Har varit extra duktig idag! Har gjort min spanska läxa, har gjort mina anteckningar inför engelskan imorgon och jag har börjar få fram lite tankar till mitt projekt arbete i Media. GAH! Vem visste att det var så svårt?!
Nej nu ska jag ta och sova snart, upp halv 6 imorgon för att ta mig till skolan sen..
Denna film såg jag innan inför engelskan imorgon!
Nu får ni ha det bra!

Pluggar satan!

Hej bloggen!
Just nu sitter jag och Micki och pluggar loss inför spanska lektionen. Vi har snart tillbringar 1,5 timme att göra lite allt möjligt. Fixat presenter, käkat glass och gått runder i Ystad stod bland annat med på vår att göra lista idag.
Micki fixa två datorer så vi sitter i ett grupprum där hon råpluggar medan jag själv sitter mest och glor argt på min spanska(grrrr.. min värsta fiende).
'
När jag kommer hem idag så måste jag kolla på en film och skriva anteckningar, JIPPI! Sen blir det väl att börja läsa inför Naturvetenskaps provet jag har på torsdag och det lilla föredraget som jag och några andra ska hålla på fredag när vi har psykologi lektion D:
'
Äh biter ihop och så går detta galant! Nästa vecka är det lov och INGET ska förstöra min lediga veckan :D

Nu får ni ha det bra!

Rise and Shine bitches!

Hej alla där ute! :D
God morgon till er denna varma morgon! Märks verkligen att det är vår nu och MYCKET varmare! Själv klagar jag inte alls det betyder min favvo kombo: skinnjacka och converse :D
'
Idag har jag 3 lektioner(svenska, matte o spanska).. och ändå slutar jag 10 över 4 :(
Hade nog gillat spanska lektionerna mer om de hade haft en vettigare lektions tid... GAH 2 timmar håla idag tagga! :P Nu måste jag kila ner till köket och göra frukost och sen sticka till tåget!
'
Ni får ha en underbar dag!

Ja du läser rätt!

Hej alla! (gud vad konstigt det känns att skriva hår igen...)
Jag är äntligen tillbaka i bloggandet. Har helt enkelt inte orkat innan :)
Va först sjuk och sen hade jag mycket att ta igen i skolan. Först nu har det börjat att återgå till det vanliga så får se vad jag hittar på att skriva nu och frammåt :)
Skulle i alla fall passa på att visa min nya skor, tyvärr är jag för lat för att ta ett foto själv idag så det blir en bild från sidan och en länk till skorna för er som är intresserade :D
http://www.scorett.se/woman/1052022
'
Ha det bra!

First monday.

Hej bloggen!
Idag är det måndag! :) Och fatta det här, jag är glad! Nu tror ni säkert att jag är galen men va sjuk förra veckan så känner mig taggad :) Ska ha muntlig redovisning nu på morgonen så håll tummarna för mig :/ !
Nu får ni ha det bra!

Arbeta arbeta arbeta arbeta...

Hej bloggen!
Just nu sitter jag och pluggar inför engelskan och när jag sticker hem blir det antagligen en hel del matte...
Så är det att missa dagar på gymnasiet.. Håll tummarna för mig och tjejerna att vi klarar engelska muntliga framställning!

Ha det bra!


FRISK!

Hej bloggen!
Under denna veckan har jag varit sjuk. I vad behövs inte nämnas :) Dock var det starkt nog att hålla mig till sängs tre dagar.. Nu ska jag försöka ta mig till skolan idag, trotts yrsel och trötthet. Har en aning hur kul ja ska få de i eftermiddag efter jag har kommit hem från skolan.
'
Aja nu måste jag bli klar så jag kan dra ner och äta :) Ha det bra!

RSS 2.0